20.000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes GLS szállítás Magyarország területére!

Kérdése van? Hívjon minket! +381 24 851 224

Kako da kupujete ?

Általános szerződési feltételek

Podaci o ličnosti su svi podaci koji se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na Vas kao fizičko lice.

Kao zakonski osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo Uredba o zaštiti podataka o ličnosti (Uredba (EU) 2016/679), u daljem tekstu ,,Zakon”).

U nastavku ćete pronaći sve informacije o prirodi obrade vaših ličnih podataka od strane Vrec-Co Kft. H-6763 Szatymaz, Kossuth u. 12 PIB: 11394299-2-06 (u nastavku „Vrec-co“ ili „mi“ ).

1. Na koji način prikupljamo ili dobijamo Vaše lične podatke?

Prikupljamo Vaše lične podatke od Vas kada je to potrebno za naše poslovanje naprimer kada naručujete on-line proizvode iz naše webprodavnice, kada se registrujete za slanje newsletter-a ili kada nas kontaktirate telefonom, i dajete povratne informacije.

Dalje u tekstu ćemo Vam objasniti svrhe obrada podataka, i osnove u Zakonu Vaše lične podatke ćemo koristiti u marketinške svrhe, samo ako na to pristanete.

Sve vaše lične informacije tretiraju se kao poverljive, i Vrec-Co ih čuva na adekvatan način.

2. Koje podatke prikupljamo od Vas

2.1. Kupovina/porudžbina na Vrec-Co web sajtu

Vaši podaci su nam neophodni za kreiranje porudžbine, radi realizaciji isporuke, naplate, prijema i rešavanja reklamacija. U procesu online kupovine potrebno je da unesete Vaše podatke za to predviđena polja (ime i prezime, e-mail, broj telefona i adresu). Podatke prikupljene na ovaj način koristimo isključivo radi izvršenja isporuke porudžbina i u komunikaciju sa Vama.

 

2.2. Otvaranje korisničkog naloga na Vrec-Co websajtu

Vrec-Co prikuplja i obrađuje Vaše podatke prilikom kreiranja korisničkog naloga na www.vrecool.com sajtu. Podaci koje prikupljamo su ime, prezime, e-mail, broj telefona, kućna adresa.

 

2.3. Kontaktiranje sa Vrec-Co – različite vrste upita (kontakt e-mailom ili telefonom)

U zavisnosti od načina na koji ste stupili u kontakt sa nama kao i vrste upita, ti podaci mogu obuhvatiti ime, prezime, broj telefona, adresu e-pošte, ostale informacije o vama koje ste razmenili sa nama, a koje su u vezi sa Vašim upitom.

Podatke prikupljene na ovaj način možemo obrađivati u svrhe pružanja odgovora na Vaše upite, za potrebe prikupljanja statističkih podataka i profilisanje, kako bi unapredili naše poslovanje. Za potrebe statistike i profilisanja biće izvršena anonimizacija, tako da ne podatak ne može biti doveden u vezi sa konkretnim licem.

 

2.4. Marketinške svrhe - prijava za dobijanje obaveštenja o aktuelnoj ponudi i promocijama – Newsletter

Na našem sajtu, kao i prilikom registracije, Vrec-Co će Vam ponuditi uslugu registracije na newsletter za slanja obaveštenja o aktuelnim ponudama i promocijama na mail, i tom prilikom treba da ostavite sledeće podatke: ime i prezime i adresu e-pošte.

Ako ste pristali da primate naša obaveštenja, koristimo vašu e-mail adresu i eventualno Vaše ime, oznaku g-din ili g-đa ukoliko to odaberete, za slanje informacija o proizvodima, promocijama, nagradnim igrama / konkursima, novostima i ponudama prodavnica. Ove podatke čuvamo i obrađujemo u svrhu slanja obaveštenja o aktuelnoj ponudi i promocijama.

Vašu saglasnost za prijem obaveštenja o aktuelnoj ponudi možete da opozovete u svakom trenutku. Opoziv pristanka ne utiče na dopuštenost obrade koja je vršena na osnovu pristanka pre opoziva. To možete učiniti tako što ćete se npr. na našoj internet stranici odjaviti sa liste za prijem obaveštenja. Link za odjavu možete naći na kraju svakog newslettera. Ukoliko opozovete pristanak, obrisaćemo vaše podatke iz našeg sistema.

Obaveštavamo vas da u slučaju da za slanje newslettera ne angažujemo eksterne partnere i Vaši podaci će se čuvati dokle god ste Vi saglasni.

 

2.5. Profilisanje

U slučajevima kada šaljemo ili prikazujemo obaveštenja ili sadržaj koji su personalizovanog karaktera, možemo koristiti pojedine postupke koji su označeni kao „profilisanje” (odnosno, bilo koji oblik automatizovanog procesa obrade ličnih podataka koji se sastoji iz korišćenja prikupljenih podataka o ličnosti kako bismo procenili određene lične aspekte koji su u vezi sa fizičkim licem, konkretno, da bismo analizirali ili predvideli aspekte koji se tiču ličnih afiniteta konkretnog fizičkog lica, njegovog interesovanja, ekonomskog položaja, ponašanja, lokacije, pouzdanosti ili kretanja).

Na osnovu svoje analize, šaljemo ili prikazujemo obaveštenja i/ili sadržaj koji je skrojen tačno prema vašim interesovanjima/potrebama. Pravni osnov za gore pomenutu obradu podataka pristanak.

 

2.6. Poseta internet stranice

Vrec-Co obrađuje Vaše podatke prilikom posete ove internet stranice. Tom prilikom se razmenjuju različiti podaci između Vašeg uređaja i našeg servera, pri čemu može da se radi o podacima o ličnosti. Podaci prikupljeni na taj način se, između ostalog, koriste za optimizaciju naše internet stranice ili u svrhu prikazivanja reklama u pretraživaču Vašeg uređaja.

Prilikom posete naše internet stranice, pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski i bez Vaše aktivnosti poslati na server naše internet stranice:

- IP adresu uređaja sa kog je poslat upit i koji ima pristup internetu,

- datum i vreme pristupa,

- ime i URL preuzete datoteke,

- internet stranicu/aplikaciju sa koje se pristupa (referrer URL),

- pretraživač koji koristite i, ako je potrebno, operativni sistem računara koji podržava internet, kao i ime vašeg provajdera.

Navedene podatke server privremeno čuva u takozvanoj log datoteci u sledeće svrhe:

- obezbeđivanje uspostavljanja nesmetane veze,

- obezbeđivanje komfornog korišćenja naše internet stranice/aplikacije,

- procena bezbednosti i stabilnosti sistema.

Pravni osnov za obradu IP adrese je legitimni interes, koji proizlazi iz gore navede svrhe obrade podataka, budući da je to tehnički uslov za funcionisanje sajta. Ove podatke ne prenosimo trećim licima. Podaci se čuvaju privremeno i to za vreme posete stranici, a zatim se automatski brišu.

 

2.7. Kreiranje personalizovanog korisničkog profila

Uz Vašu saglasnost beležimo Vaše ponašanje kao korisnika naše internet stranice i newsletter-a. Praćenje ponašanja korisnika pre svega podrazumeva podatke o odeljcima na kojima ste se zadržavali i koje linkove ste koristili. Na taj način kreiramo personalizovane korisničke profile sa vašim ličnim podacima i/ili sa podatkom o vašoj e-mail adresi kako bismo eventualno naše obraćanje u obliku newsletter-a, on-site reklame i štampanog materijala bolje prilagodili Vašim ličnim interesovanjima, a time poboljšali našu ponudu.

Ove podatke ne prosleđujemo trećim licima.

Rok čuvanja/ kriterijumi za određivanje roka čuvanja podataka:

Ukoliko opozovete svoj pristanak za individualno oglašavanje ili se ne slažete sa određenim promotivnim aktivnostima, Vaše podatke ćemo obrisati iz odgovarajuće mailing liste.

Ukoliko povučete pristanak, Vaša kontakt adresa biće blokirana za dalju obradu podataka u reklamne svrhe.

 

2.8. Korišćenje kolačića

Na našoj internet stranici koristimo takozvane kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na Vašem uređaju (laptop, tablet, smartphone itd.) i to prilikom posete naše internet stranice. Kolačići ne nanose štetu vašem uređaju, ne sadrže viruse, trojance ili druge zlonamerne softvere. U kolačićima se čuvaju informacije koje se dobijaju u vezi sa uređajem koji koristite. Međutim, to ne znači da smo upoznati sa Vašim identitetom. S jedne strane, korišćenje kolačića služi da Vam poseta internet stranici bude prijatnija. Oni se automatski brišu nakon što napustite našu internet stranicu.

S druge strane, kolačiće koristimo kako bismo statistički evidentirali korišćenje naše internet stranice, i to u cilju optimizacije ponude i prikaza informacija koje su prilagođene Vašim interesovanjima. Ovi kolačići nam omogućavaju da Vas automatski prepoznamo kada ponovo posetite našu internet stranicu. Ovi kolačići se automatski brišu nakon 5 godina.
Možete da podesite Vaš pretraživač tako da se na Vašem računaru ne čuvaju kolačići ili da se uvek pojavljuje poruka pre nego što se kreira novi kolačić. Ipak, potpuno onemogućavanje kolačića može da znači da ne možete da koristite sve funkcije naše internet stranice.

 

2.9. Google analitika

Za potrebe prilagođavanja dizajna i stalnog poboljšavanja naših internet stranica, koristimo takozvani Google Analytics - uslugu za veb analitiku koju pruža Google Inc. ("Google"). U tom kontekstu se kreiraju pseudonimizovani korisnički profili i koriste se kolačići. Kolačići generišu sledeće informacije o vašem korišćenju ove internet stranice:

- tip/verzija pretraživača,

- operativni sistem koji se koristi,

- referrer URL (prethodno posećena stranica),

- hostname računara sa kog se pristupa (IP adresa),

- vreme upita servera

Podaci se koriste za evaluaciju korišćenja naše internet stranice, za sastavljanje izveštaja o aktivnostima na stranici i za pružanje drugih usluga vezanih za korišćenje stranica i korišćenje interneta. Podaci se obrađuju u svrhu istraživanja tržišta i prilagođavanja ovih internet stranica. IP adrese su anonimizovane, tako da nije moguće utvrditi identitet (takozvani IP maskiranje). Ni pod kojim uslovima Vaša IP adresa neće biti povezana sa drugim podacima Google-a.
Više informacija o zaštiti podataka u vezi sa Google Analytics potražite na internet stranici Google Analytics.

 

2.10. Društvene mreže

Podatke na društvenim mrežama velikim delom obrađuje sam operater, i na taj deo Vrec-Co ima ograničen uticaj. Detaljnije informacije o obradi podataka od strane operatera platforma društvenih mreža i o mogućnostima prigovora možete pronaći u njihovim pravilima o zaštiti podataka:

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation
YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=sr&gl=rs
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875
Podatke prikupljene na društvenim mrežama obrađujemo u svrhu informisanja potrošača o aktuelnim promocijama i ponudama, a u cilju interakcije i unapređenja odnosa sa pratiocima.

 

Podake prikupljene na društvenim mrežama na osnovu pristanka- komentare, video snimke, slike, lajkove…objavljuje operater. Vrec-Co ih ne deli sa trećim licima i zadržava pravo brisanja nezakonitih sadržaja, komentara mržnje, eksplicitni sadržaj i podatke koji predstavljaju krivično delo.

 

3. Stupanje na snagu i izmene Politike privatnosti

Ova Politika stupa na snagu dana 15.04.2020. godine.

Politika privatnosti će biti predmet redovnih revizija, a svaku ažuriranu verziju ćemo postaviti na ovu internet stranicu.

Adatkezelési tájékoztató
Controller’s name and contact details

Name of the data controller: Vrec-Co Kft.(hereinafter: Controller)
Mailing address: H-6763 Szatymaz, Kossuth utca 12, Hungary
E-mail address: sales@vrec-co.hu
Telephone number: +36307185289
Website: www.vrec-co.com

Kako da kupujete ?
Loyalty Rewards Point System - Rules and Features

Loyalty Rewards Point System


  


Table of Contents:


 


 


Our Loyalty Rewards Point System:


 


We reward every registered customer with loyalty rewards points after each purchase in the webshop at www.vrec-co.com. After the inauguration of the loyalty rewards point system, for our registered customers who will have subscribed for our newsletter a credit entry of 300 loyalty rewards points will be written on the loyalty rewards point account of the customer immediately after the subscription.


  


How it works?


 


If a customer purchases in the webshop at www.vrec-co.com, every 100 HUF spent in our webshop will generate a 3 points (= 3 HUF) credit entry on the loyalty rewards point account of the customer. The system calculates the points automatically and will make an entry based on the calculated points for the customer’s loyalty rewards point account within a period of 2-3 days after the customer received the products. Thus the customer can reduce the total sum of the next purchase with these points. The points can be cashable within a 365-day period.


 


The customer can check the actual level of the gathered points in the customer’s profile data after logging into the webshop.


  


How can you apply the gathered points in the process of purchase?


 


The loyalty rewards points that are gathered by the customer can be cashable within a 365-day period. At the end of the purchase process the customer must mark that the points will be exchanged for reducing the value of the actual purchase or collected further. 1 point = 1 HUF.


 


During a purchase procedure, the customer will be able to use the loyalty rewards points not only for compensating the 100 % of the value of the given product but for paying the shipping costs.


 


The encashment of loyalty rewards points is independent of the value of the purchase, the points can be used not only in the case when the customer buys a lower valued product (e.g 100 HUF) but a higher valued one (e.g. 100 000 HUF), too.


 


From time to time there will be special products in our webshop that can be purchased only by loyalty rewards points.


  


Bargain points


 


For each new and registered customer who subscribes to our newsletter a credit entry of 300 loyalty rewards points will be written on the loyalty rewards point account of the customer immediately after the subscription.


 


From time to time there will be special products in our webshop that will generate more loyalty rewards points.


  


Other rules


 


The loyalty rewards points that had been gathered due to purchase cannot be exchanged for cash or assigned to another customer.


 


In the process of achievement of the order loyalty rewards point will be put to the loyalty rewards point account of registered customers based on the gross value of the billed order within a 5-day period after the receipt of the products or immediately after the purchase if the customer takes the products over in person.


 


Due to the modifications that have been made since the automatic ordering acknowledgement it can be occurred that there will be difference between the amount of the loyalty rewards points generated on the account of the customer and of the loyalty rewards points being written in the automatic ordering acknowledgement. In every ordering modification our colleagues will contact by phone with the involved customers. Loyalty rewards points will not be generated if the ordering had been failed, cancelled or not been received.


  


The loyalty rewards points can be cashable in our webshop at www.vrec-co.com.


  


Vrec-Co Kft keeps the right to make modifications in the loyalty rewards system without notice in advance or after.